Video Tânăr acuzat că a lovit intenţionat cu maşina o fată, arestat pentru tentativă de omor calificat - VIDEO

Un tânăr de 18 ani, din Craiova, a fost arestat, miercuri, pentru tentativă de omor calificat, fiind acuzat că a lovit intenţionat cu maşina o fată de 19 ani, după ce cei doi s-au certat în trafic în timp ce tânăra traversa strada.

5033 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, Adrian Căpraru, incidentul a avut loc marţi după-amiază, pe strada Brestei din Craiova. Tânărul ieşea dintr-o benzinărie la volanul unei maşini de lux, un Mercedes clasa E, iar la un moment dat fata s-a angajat în traversarea străzii. Şoferul i-a dat prioritate, însă a început să strige după ea ca să-i atragă atenţia.

Fata l-a jignit, după care între cei doi a urmat un schimb dur de replici, după care, pentru că nu acceptat avansurile lui, tânărul a tras de volan şi a lovit-o cu maşina.

Fata a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru investigaţii, în prezent starea acesteia fiind bună, neavând nevoie de internare.

"Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 despre incident. Marţi, au fost audiaţi martorii, au fost vizualizate imaginile de pe camerele de supraveghere şi s-a făcut încadrarea juridică a faptei. Competenţa este acum a Parchetului Tribunalului Dolj", a declarat Adrian Căpraru.

Procurorii l-au prezentat, miercuri, pe tânărul de 18 ani magistraţilor Tribunalului Dolj, care au decis să-l aresteze pentru 29 de zile pentru tentativă de omor calificat, decizia putând fi atacată cu recurs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici