Tânăr bănuit că a violat pe stradă o femeie care se întorcea de la serviciu, reţinut

Un tânăr de 26 de ani din judeţul Alba a fost reţinut, joi, fiind acuzat că a acostat în timpul nopţii trrecute, o femeie care se întorcea de la serviciu, a dus-o pe o stradă lăturalnică, unde a violat-o, iar apoi i-a furat telefonul şi cei 74 de lei pe care îi avea la ea.

3998 afișări
Imaginea articolului Tânăr bănuit că a violat pe stradă o femeie care se întorcea de la serviciu, reţinut

Tânăr bănuit că a violat pe stradă o femeie care se întorcea de la serviciu, reţinut

Potrivit unui comunicat de presă trimis, joi, de Poliţie Alba, un tânăr de 26 de ani, din Galda de Jos, bănuit de comiterea infracţiunilor de furt şi viol, fapte reclamate de o femeie de 41 de ani din comuna Cricău, a fost reţinut.

”Se pare că, azi noapte, în timp ce femeia se deplasa de la staţia de autobuz spre casă, ar fi fost acostata de tânăr şi dusă, cu forţa, pe o stradă lăturalnică unde ar fi violat-o. După comiterea violului tânărul i-ar fi furat femeii telefonul mobil si suma de 74 de lei”, potrivit Poliţiei Alba.

Tânărul nu are un loc de muncă stabil şi se ocupă de îngrijirea animalelor. Acesta va fi prezentat, vineri, Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba, pentru dispunerea măsurilor legale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici