Tânăr căutat pentru o crimă comisă cu zece luni în urmă alături de alt bărbat, găsit în Timişoara

Un dâmboviţean de 27 de ani, dat în urmărire naţională şi internaţională pentru o crimă comisă cu aproximativ zece luni în urmă împreună cu un alt bărbat prins luna trecută la Târgovişte, a fost găsit de poliţişti într-o sală de sport din Timişoara, urmând să fie predat autorităţilor din Dâmboviţa.

265 afișări
Imaginea articolului Tânăr căutat pentru o crimă comisă cu zece luni în urmă alături de alt bărbat, găsit în Timişoara

Tânăr căutat pentru o crimă comisă cu zece luni în urmă alături de alt bărbat, găsit în Timişoara (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Mirela Drăghicioiu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că joi seară poliţiştii l-au găsit pe un tânăr de 27 de ani care fusese căutat pentru omor în judeţul Dâmbăviţa.

”Un tânăr de 27 de ani care era dat în urmărire naţională şi internaţională din noiembrie 2014 a fost depistat de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Timişoara în colaborare cu SIC Dâmboviţa, pe raza oraşului Timişoara, într-o sală de sport. Bărbatul este căutat pentru un omor comis în aprilie 2014, în localitatea Doiceşti, din Dâmbovita. Tribunalul din Dâmboviţa a emis mandat de arestare 30 de zile pe numele acestuia, el urmând să fie escortat şi predat autorităţilor din Dâmboviţa”, a declarat Mirela Drăghicioiu.

Potrivit poliţiştilor, tânărul care a fost prins în Timişoara, împreună cu un altul care a fost depistat şi prins la începutul acestui an în Târgovişte, ar fi ucis, în aprilie 2014, un alt tânăr din localitatea dâmboviţeană Doiceşti. Victima celor doi a fost, conform poliţiştilor din Timişoara, Valeriu Cosmin Avram, în vârstă de 27 de ani, care era cercetat pentru trafic de droguri. Acesta a fost găsit mort pe un deal la câteva sute de metri de locuinţa sa, având mai multe lovituri de cuţit la gât şi abdomen, dar şi un picior secţionat.

Poliţiştii mai spun că maşina celui decedat a fost găsită de către familia victimei, cu motorul pornit şi geamurile sparte, pe strada unde acesta locuia.

Totodată, cu câteva luni înainte de crimă, în urma unor percheziţii domiciliare poliţiştii au găsit droguri în locuinţa lui Valeriu Cosmin Avram.

Poliţiştii mai spun că i-au identificat pe autorii crimei, cunoscuţi în lumea interlopă din Dâmboviţa, însă aceştia părăsiseră ţara.

Primul dintre cei doi suspecţi a fost găsit în luna ianuarie a acestui an în municipiul Târgovişte. Cel de-al doilea, care a fost prins joi seară la Timişoara, a stat mai multe luni în Germania, iar de aproximativ două luni se afla în Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici