Tânăr cu malarie, internat în spital la Iaşi

Un tânăr din judeţul Vaslui s-a îmbolnăvit de malarie şi este internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, unde primeşte îngrijiri medicale. Potrivit medicilor, acesta a fost diagnosticat după ce s-a întors din Africa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1010 afișări
Imaginea articolului Tânăr cu malarie, internat în spital la Iaşi

Tânăr cu malarie, internat în spital la Iaşi

Medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi tratează un bărbat de 24 de ani, diagnosticat cu malarie.

Acesta a fost transferat de la Spitalul Judeţean Vaslui.

„Este vorba de un pacient de 24 de ani, care a lucrat în Africa. El a fost diagnosticat cu malarie după ce a fost adus la noi de la Vaslui în cursul zilei de marţi, fără probleme deosebite. În prezent are o stare generală bună şi se află sub tratament. Este primul caz de malarie din acest an", a declarat Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi.

Potrivit medicului, în 2018 la spitalul din Iaşi nu a fost internată nicio persoană cu acest diagnostic, însă în 2017 au fost două cazuri.

Taguri:
boală,
malarie,
spital

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici