Tânăr de 19 ani, prins în timp ce circula cu 214 km/h pe autostrada Bucureşti-Constanţa

Un tânăr de 19 ani din comuna ilfoveană Vidra a fost prins de poliţiştii de la Rutieră, vineri, în timp ce circula cu 214 km/h pe autostrada Bucureşti-Constanţa, fiind sancţionat cu suspendarea permisului pentru 90 de zile, informează Poliţia Română.

5515 afișări
Imaginea articolului Tânăr de 19 ani, prins în timp ce circula cu 214 km/h pe autostrada Bucureşti-Constanţa

Tânăr de 19 ani, prins în timp ce circula cu 214 km/h pe autostrada Bucureşti-Constanţa (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Tânărul a fost depistat de poliţişti în jurul orei 12.20, la kilometrul 96, pe sensul Bucureşti - Constanţa, potrivit sursei citate.

În afara faptului că a rămas fără permis, el a fost sancţionat şi cu o amendă de 720 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici