Tânăr din Bistriţa, care a înjunghiat două femei şi a furat un taxi, prins după 5 ore, în Suceava

Un tânăr de 24 de ani, din Bistriţa-Năsăud, acuzat că a înjunghiat două femei şi a furat un taxi, a fost prins, vineri dimineaţa, în Suceava, după ce poliţiştii au instituit filtre în mai multe judeţe.

372 afișări
Imaginea articolului Tânăr din Bistriţa, care a înjunghiat două femei şi a furat un taxi, prins după 5 ore, în Suceava

Tânăr din Bistriţa, care a înjunghiat două femei şi a furat un taxi, prins după 5 ore, în Suceava

Două femei de aproape 90 de ani din Livezile au ajuns în stare gravă la spital, în timpul nopţii de joi spre vineri, cu multe traumatisme, după ce au fost înjunghiate de un tânăr de 24 de ani din localitatea Cuşma, judeţul Bistriţa-Năsăud.

Anchetatorii spun că acesta a intrat în casa unde locuiau cele două femei vecine şi le-a luat toţi banii, respectiv aproximativ 600 – 700 de lei, le-a lovit de mai multe ori cu un cuţit şi apoi a fugit. Imediat ce a plecat din casă, tânărul a solicitat un taxi, pentru a-l duce într-o altă localitate din Bistriţa-Năsăud.

Pe drum, tânărul i-a povestit taximetristului că le-a înjunghiat pe cele două femei de mai multe ori şi apoi l-a ameninţat şi pe acesta cu cuţitul, cerându-i să îi dea banii pe care îi are şi să părăsească autoturismul.

"Poliţiştii bistriţeni au fost sesizaţi de un bărbat de 58 de ani din Bistriţa, taximetrist, că a fost ameninţat cu un cuţit de un tânăr de 24 de ani din comuna Livezile care i-ar fi solicitat să îl lase să conducă autoturismul. Bărbatul de 58 de ani a relatat poliţiştilor că tânărul i-ar fi povestit că ar fi înjunghiat două femei, ambele din Livezile. Cele două femei au fost identificate de poliţişti, care au reuşit să stabilească şi cine este autorul faptelor şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale" a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

Poliţiştii au instituit filtre în întreg judeţul Bistriţa-Năsăud, dar şi în judeţele limitrofe pentru a-l prinde pe tânărul fugar.

Acesta a fost oprit în trafic pe teritoriul judeţului Suceava, după aproape cinci ore de la comiterea faptelor. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus la sediul Arestului IPJ Suceava urmând să fie predat poliţiştilor din Bistriţa-Năsăud.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici