Tânăr din Vaslui, arestat preventiv după ce a bătut şi a violat o tânără, pe stradă

Un tânăr din judeţul Vaslui a fost arestat preventiv, duminică, după ce a atacat o tânără pe stradă, lovind-o cu pumnii şi picioarele, iar apoi a târât-o în şanţul de pe marginea drumului şi a violat-o.

559 afișări
Imaginea articolului Tânăr din Vaslui, arestat preventiv după ce a bătut şi a violat o tânără, pe stradă

Tânăr din Vaslui, arestat preventiv după ce a bătut şi a violat o tânără, pe stradă (Imagine: Shutterstock)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, o tânără în vârstă de 24 de ani a fost atacată, sâmbătă seară, de un tânăr, în timp ce mergea spre casă, în localitatea Zgura, fiind trântită la pământ în mijlocul drumului şi lovită cu pumnii şi picioarele.

Ulterior, susţin anchetatorii, tânărul de 23 de ani a forţat-o să întreţină relaţii sexuale, împotriva voinţei sale, târând-o până în şanţul de pe marginea drumului.

"Victima a început să strige după ajutor, fiind auzită de mai mulţi localnici din zonă, care au intervenit pentru a o salva. Tânărul a reuşit să fugă, însă a fost găsit ulterior de către poliţişti şi dus la sediul Poliţiei Municipale Huşi pentru audieri", a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Tânăra a depus plângere la postul comunal de Poliţie, care a dispus şi efectuarea unei expertizare medico-legale, iar în urma examinării, s-a constatat că ea a fost violată.

În consecinţă, tânărul a fost prezentat la Parchet şi ulterior la Judecătoria Huşi, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru viol.

Tânărul este cunoscut cu antecedente penale pentru furt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici