Tânăr în vârstă de 17 ani, înjunghiat pe un teren de fotbal din Capitală. Suspectul, un adolescent de 16 ani

Un tânăr în vârstă de 17 ani a fost înjunghiat, marţi seară, pe un teren de fotbal dintr-un parc al Sectorului 2 al Capitalei. Potrivit poliţiştilor, bănuit că ar fi săvârşit fapta este un alt adolescent, în vârstă de 16 ani, care a fost condus la secţie pentru audieri.

1743 afișări
Imaginea articolului Tânăr în vârstă de 17 ani, înjunghiat pe un teren de fotbal din Capitală. Suspectul, un adolescent de 16 ani

Tânăr în vârstă de 17 ani, înjunghiat pe un teren de fotbal din Capitală. Suspectul, un adolescent de 16 ani

„La data de 23 iulie a.c., în jurul orelor 21:10 poliţişti din cadrul D.G.P.M.B au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost înjunghiat de o persoană necunoscută pe un teren de fotbal dintr-un parc din sectorul 2”, informează Poliţia Capitale.

Potrivit sursei citate, la faţa locului au sosit poliţişti din cadrul Secţiei 7 care, la scurt timp, au identificat şi prins un tânăr de 16 ani, bănuit că ar fi săvârşit fapta. Acesta a fost condus la sediul subunităţii pentru audieri.

„Victima, un tânăr de 17 ani, a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe, cercetările fiind continuate de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, mai arată sursa citată.

Adolescentul de 16 ani, bănuit că a înjunghiat un tânăr de 17 ani în Capitală, a fost reţinut

Adolescentul în vârstă de 16 ani, bănuit că a înjunghiat un tânăr de 17 ani pe un teren de fotbal dintr-un parc al Sectorului 2 al Capitalei, a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat magistraţilor.

Taguri:
poliţie,
înjunghiat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici