Tânăr înjunghiat de un elev într-un parc din Giurgiu

Un tânăr de 23 de ani, din municipiul Giurgiu, a fost înjunghiat cu un cuţit, miercuri, într-un parc din oraş, de un elev în vârstă de 17 ani, de la Liceul Teoretic "Tudor Vianu", în urma unui conflict iscat din cauza unei fete, în prezent agresorul fiind audiat de către poliţişti.

336 afișări
Imaginea articolului Tânăr înjunghiat de un elev într-un parc din Giurgiu

Tânăr înjunghiat de un elev într-un parc din Giurgiu

Potrivit reprezentranţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, cazul a fost semnalat lucrătorilor de la poliţia municipiului Giurgiu prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 de către prietenul victimei, un tânăr de 20 ani, din municipiul Giurgiu.

"El a spus că, în timp ce se aflau în Parcul Alei din municipiu, prietenul său a fost înjunghiat de un alt tânăr. La faţa locului s-au deplasat de îndată o echipă de poliţişti de la Poliţia Municipiului Giurgiu şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Giurgiu, acesta din urmă preluând victima şi transportând-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu în vederea acordării de îngrijiri medicale", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, comisar Cristian Suta.

Potrivit sursei citate, în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că victima a fost înjunghiată de către agresor cu un cuţit, altercaţia având loc pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, din cauza unei fete, colegă la liceu cu agresorul.

"Suspectul, un tânăr de 17 ani, din comuna Slobozia, judeţul Giurgiu, a fost identificat şi se află la sediul unităţii de Poliţie pentru cercetări. În funcţie de concluziile medico-legale, urmează să se facă încadrarea juridică a faptei şi să se dispună măsurile procedurale", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, comisar Cristian Suta.

La ora transmiterii acestei ştiri, victima, un tânăr de 23 de ani care a suferit o plagă înjunghiată hemitoracică dreapta, a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Giurgiu, medicii confirmând că va fi supus unei intervenţii chirurgicale, iar poliţiştii, care au depistat arma atacului îl audiază pe suspect, P.Nicuşor, de 17 ani, din municipiul Giurgiu pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc agresiunea cu armă albă.

Elevul agresor este în clasa a XI-a, iar parcul unde a avut loc incidentul este situat lângă Liceul Teoretic Tudor Vianu, unde învaţă acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici