Tânăr prins drogat la volan în Botoşani. Descoperirea făcută de poliţie în maşina sa

Un tânăr de 24 de ani din Botoşani, care a ameninţat cu bătaia un bărbat şi apoi s-a urcat drogat la volan, a fost prins de poliţişti. În autoturismul lui au fost găsite un cuţit, un cântar, un dispozitiv de mărunţit şi ţigări făcute manual.

345 afișări
Imaginea articolului Tânăr prins drogat la volan în Botoşani. Descoperirea făcută de poliţie în maşina sa

Tânăr prins drogat la volan în Botoşani. Descoperirea făcută de poliţie în maşina sa

Potrivit IPJ Botoşani, un bărbat i-a anunţat miercuri pe poliţişti că, în timp ce era acasă, a fost ameninţat cu bătaia de către un cunoscut în vârstă de 24 de ani, care apoi a plecat cu o maşină.

Tânărul a fost oprit în trafic, iar în maşina sa au fost găsite un cuţit, un cântar electric de mici dimensiuni, un dispozitiv pentru mărunţit, precum şi două ţigări cu o substanţă vegetală.

La testarea lui pentru consum de alcool rezultatul a fost negativ, însă la testarea cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv la cannabis şi a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Poliţiştii au stabilit că tânărul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de maşini.

El a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat pentru conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, ameninţare, violare de domiciliu şi deţinerea de droguri de risc fără drept, pentru consum propriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici