Tânăr reţinut după ce a furat de două ori, de la aceeaşi firmă, bijuterii de 100.000 de lei

Un tânăr de 25 de ani a fost reţinut, joi seara, după ce a intrat de două ori, în această lună, în incinta unei societăţi comerciale din Timişoara, de unde a furat bijuterii în valoare de aproximativ 100.000 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

231 afișări
Imaginea articolului Tânăr reţinut după ce a furat de două ori, de la aceeaşi firmă, bijuterii de 100.000 de lei

Tânăr reţinut după ce a furat de două ori, de la aceeaşi firmă, bijuterii de 100.000 de lei

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, joi seara, după ce a a reuşit să intre, în această lună, de două ori în incinta unei bijuterii din Timişoara, de unde a furat bijuterii de aproximativ 100.000 de lei.

“În fapt, în noaptea de 26 spre 27 septembrie, cel în cauză ar fi pătruns într-o societate comercială situată pe raza municipiului, de unde a sustras bijuterii în valoare de aproximativ 60.000 de lei. Totodată, în urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că în noaptea de 11 septembrie, tânărul, de 25 de ani, ar fi pătruns în aceeaşi societate comercială, de unde a sustras bijuterii în valoare de aproximativ 40.000 de lei”, a arătat IPJ Timiş.

Din prejudiciul total de peste 100.000 de lei, poliţiştii au reuşit să recupereze bijuterii în valoare de aproximativ 52.000 de lei.

În cauză, poliţiştii timişeni au întocmit un dosar penal pentru furt calificat, bărbatul fiind reţinut pentru 24 de ore şi a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

“Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului, precum şi recuperarea în totalitate a prejudiciului”, au precizat reprezentanţii IPJ Timiş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici