Tânăr, reţinut pentru furtul a trei autoturisme de lux lăsate cu cheile în contact

Un tânăr a fost reţinut, sâmbătă, pentru furtul a trei autoturisme de lux lăsate cu cheile în contact, două dintre maşini, în valoare de aproximativ 50.000 de euro fiind luate în ultimele trei zile.

100 afișări
Imaginea articolului Tânăr, reţinut pentru furtul a trei autoturisme de lux lăsate cu cheile în contact

Tânăr, reţinut pentru furtul a trei autoturisme de lux lăsate cu cheile în contact (Imagine: Viorel Dudau/Arhiva Mediafax Foto)

Ultimele două autoturisme au fost sustrase în timp ce se aflau staţionate şi cu cheile în contact, maşinile fiind recuperate de poliţişti şi înapoiate proprietarilor de drept, informează, duminică, Poliţia Română.

Sâmbătă, în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Judecătoria Sectorului 1, poliţisti ai Serviciului Furturi de Autovehicule, împreună cu echipe ale Serviciului Special de Interventie Rapidă din cadrul Poliţiei Bucureşti, au făcut două percheziţii domiciliare în Capitală, unde i-au găsit pe I. Iulian (24 de ani) şi I. F. (16 ani).

I. Iulian este suspectat că, în 11 mai, agresându-l pe T.M., a luat din sectorul 1 al Capitalei un autoturism lăsat de partea vătămată cu cheile în contact şi cu motorul pornit. De asemenea, acesta este bănuit că, sâmbătă, a sustras, tot din sectorul 1, un autoturism de lux lăsat cu cheile în contact şi motorul pornit.

Totodată, bărbatul este suspectat de comiterea unui alt furt de autoturism din Bucureşti, în 1 august. Şi în acest caz a fost vorba despre un autoturism de lux lăsat cu cheile în contact.

"Prejudiciul total cauzat prin activitatea infracţională este estimat la aproximativ 100.000 euro. Până în prezent, poliţiştii au recuperat şi predat părţilor vătămate ultimele două autoturisme, valoarea acestora fiind de aproximativ 50.000 de euro", arată sursa citată.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, cu I. Iulian în stare de reţinere, sub acuzaţiile de tâlhărie şi furt calificat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici