Tânără accidentată în Munţii Bucegi, pe un traseu cu zăpadă închis turiştilor

O tânără a fost rănită, duminică, după ce a căzut în timp ce se afla pe Valea Albă din Munţii Bucegi, pe un traseu închis turiştilor, cu zăpadă. Salvatorii montani intervin pentru acordarea primului ajutor şi transportarea ei în staţiunea Buşteni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

335 afișări
Imaginea articolului Tânără accidentată în Munţii Bucegi, pe un traseu cu zăpadă închis turiştilor

Tânără accidentată în Munţii Bucegi, pe un traseu închis turiştilor, cu zăpadă

Potrivit şefului Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, salvatorii montani intervin, duminică, pentru recuperarea unei tinere care s-a rănit după ce a căzut pe Valea Albă, din Bucegi, un traseu nedestinat turiştilor.

Se pare că turista a alunecat pe zăpadă şi este rănită la umăr.

“Era cu doi bărbaţi pe Valea Albă. Urcau. A alunecat pe zăpadă probabil şi a căzut. Nu ştim exact ce are. Am înţeles că ar fi rănită la umăr. Valea Albă nu este traseu pentru turişti, nu e marcat. Pe munte e vremea rea, plouă şi e ceaţă”, a declarat Haiduc.

La ora transmiterii acestei ştiri, salvatorii montani sunt în acţiune.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici