Tânără acrobată rănită grav după ce a căzut de la înălţime în timpul unui spectacol, la Hunedoara

O acrobată de la un circ din Budapesta, în vârstă de 19 ani, a fost rănită grav după ce a căzut de la înălţime, în timpul unui spectacol susţinut la Hunedoara.

2225 afișări
Imaginea articolului Tânără acrobată rănită grav după ce a căzut de la înălţime în timpul unui spectacol, la Hunedoara

Tânără acrobată rănită grav după ce a căzut de la înălţime în timpul unui spectacol, la Hunedoara

Potrivit ISU Hunedoara, incidentul s-a produs sâmbătă, în oraşul Hunedoara, în timpul unui spectacol de circ.

Tânăra în vârstă de 19 ani a fost rănită după ce a căzut de la înălţime, în timpul unui număr de acrobaţie, fiind preluată de un echipaj SMURD şi transportată la spital.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Hunedoara, Bende Barna Gavril, a declarat corespondentului MEDIAFAX că în urma căderii tânăra are mai multe fracturi.

„Într-adevăr, este o tânără acrobată de la circ, care este internată în Secţia de Ortopedie a ATI, în Spitalul din Hunedoara. Are un politraumatism, prin cădere de la înălţime, cu multiple fracturi, şi de călcâi, gambă, de bazin şi ambele mâini fracturate. Se va decide luni dimineaţă dacă e cazul de vreo intervenţie chirurgicală", a declarat reprezentantul spitalului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, în acest caz s-a deschis un dosar de vătămare corporală din culpă şi se fac cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

 

Taguri:
accident,
circ,
acrobată

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici