Tânără cercetată după ce a lovit un om cu maşina şi l-a dus la spital ca fiind un om căzut pe stradă

Poliţiştii suceveni cercetează o tânără pentru vătămare corporală şi părăsirea locului accidentului după ce a accidentat un bărbat de 65 de ani din Mălini, l-a dus pe acesta la spital unde a declarat că l-a găsit căzut pe drum, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2048 afișări
Imaginea articolului Tânără cercetată după ce a lovit un om cu maşina şi l-a dus la spital ca fiind un om căzut pe stradă

Tânără cercetată după ce a lovit un om cu maşina şi l-a dus la spital ca fiind un om căzut pe stradă (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Poliţia Judeţeană Suceava a anunţat, vineri, că a fost deschis un dosar penal pe numele unei tinere de 24 de ani care, în noaptea de miercuri spre joi, a condus un autoturism în comuna Mălini şi a acroşat un pieton, apoi l-a transportat la spital declarând personalului medical că l-a găsit căzut pe drum.

Poliţiştii au fost sesizaţi, joi, că, un bărbat de 65 de ani din comuna Mălini a fost internat la spital, fiind victima unui accident de circulaţie produs pe raza comunei Mălini.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că, miercuri, la ora 23.00, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Judeţean 209B pe raza comunei Mălini, o tânără de 24 de ani, din localitate, a acroşat un pieton în vârstă de 65 de ani, ce se deplasa din sens invers pe carosabil.

În urma accidentului pietonul a fost rănit uşor şi a fost transportat la spital de tânără care a declarat personalului medical că l-a găsit pe bărbat căzut pe drum.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici