Tânără de 17 ani, înjunghiată într-o farmacie din Mureş de fostul iubit. Bărbatul s-a înjunghiat apoi

O tânără de 17 ani a fost înjunghiată luni într-o farmacie din oraşul Târnăveni, judeţul Mureş, de către fostul iubit. Bărbatul s-a înjunghiat apoi şi pe el, amândoi ajungând la spital.

2833 afișări
Imaginea articolului Tânără de 17 ani, înjunghiată într-o farmacie din Mureş de fostul iubit. Bărbatul s-a înjunghiat apoi

Tânără de 17 ani, înjunghiată într-o farmacie din Mureş de fostul iubit. Bărbatul s-a înjunghiat apoi

Potrivit IPJ Mureş, Poliţia din Târnăveni a fost sesizată luni prin 112, de către o femeie, că într-o farmacie din oraş a avut loc o agresiune.

Poliţiştii au stabilit că o tânără de 17 ani din Târnăveni a fost agresată de către fostul iubit, un tânăr de 22 de ani, din aceeaşi localitate, cu un cuţit.

Ulterior, bărbatul s-a înjunghiat şi pe el în gât, cu acelaşi cuţit.

Amândoi au fost duşi la spital.

Poliţia face acum cercetarea locului faptei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici