Tânără de 18 ani, prinsă drogată la volan după un accident pe care nu l-a provocat ea. VIDEO

O tânără de 18 ani din Drobeta Turnu Severin a fost prinsă conducând drogată prin oraş. Poliţiştii au descoperit că tânăra e sub influenţa substanţelor psihoactive după ce maşina condusă de fată a fost lovită de un alt autoturism.

1792 afișări
Imaginea articolului Tânără de 18 ani, prinsă drogată la volan după un accident pe care nu l-a provocat ea. VIDEO

Accidentul s-a produs în noaptea de marţi spre miecuri, la o intersecţie din Drobeta Turnu Severin.

Un tânăr din comuna Corlăţel, aflat la volanul unei maşini, nu a oprit la semnul „Stop” şi a lovit un alt autoturism condus regulamentar de o tânără de 18 ani.

Poliţiştii de la rutieră au testat ambii şoferi pentru a vedea dacă au consumat alcool sau droguri, constatând astfel că tânăra a ieşit pozitivă la testul cannabis-marijuana.

În maşina condusă de tânăra de 18 ani se mai aflau alte două adolescente.

 

„În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a celor doi conducători auto, dar şi a două fete, pasagere în maşina condusă de tânăra de 18 ani. Conducătorii auto au fost testaţi cu privire la consumul de alcool şi rezultatul a fost negativ. În schimb, tânăra de de 18 ani, şoferiţa maşinii lovite, se afla sub influenţa substanţelor psihoactive, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge” , a declarat Andreea Rădoi, purtător de cuvânt IPJ Mehedinţi

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Mehedinţi, tânăra s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa substanţelor psihoactive, iar şoferul care a provocat accidentul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tânără,
volan,
droguri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici