Tânără de 22 de ani din Bacău, suspectă de meningoencefalită, transferată la Iaşi

O fată de 22 de ani din Bacău este internată la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, cu suspiciunea de meningoencefalită.

684 afișări
Imaginea articolului Tânără de 22 de ani din Bacău, suspectă de meningoencefalită, transferată la Iaşi

Tânără de 22 de ani din Bacău, suspectă de meningoencefalită, transferată la Iaşi

Fata este internată la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, iar când a ajuns era ventială mecanic.

Medicii aşteaptă rezultatele analizelor de laborator pentru a confirma diagnosticul.

„Este meningoencefalită. Nu avem încă agentul. O tratăm ca pentru orice, dar e mult mai bine pentru că nu mai este pe ventilator. Boala a avut un debut brusc în cazul ei, nu avem un anumit context din partea familiei care să ne conducă spre un anumit agent infecţios şi ca urmare am tratat-o ca pentru orice ar putea fi şi, între timp, vom avea şi alte rezultate. Important este să fie mai bine. Are sigur meningoencefalită, nu pot să spun de care este pentru că sunt foarte multe cauze. Aşteptăm rezultatele de laborator. Am luat probe pentru bacterii, virusuri. Eu cred că e ceva viral", a declarat, vineri, presei, managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi, Carmen Dorobăţ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici