Tânără din Germania, preluată de SMURD, după ce a căzut cu ATV-ul într-o râpă din Alba

O tânără de 19 ani din Germania a căzut, vineri, cu ATV-ul într-o râpă de 15 metri, în comuna Arieşeni, judeţul Alba. Aceasta a fost salvată de un echipaj Salvamont Alba şi a fost preluată de o maşină SMURD care a transportat-o la UPU.

385 afișări
Imaginea articolului Tânără din Germania, preluată de SMURD, după ce a căzut cu ATV-ul într-o râpă din Alba

Sursa FOTO: Pixabay

Potrivit Salvamont Alba, un echipaj de salvatori montani a intervenit vineri, în urma unui apel la 112, pentru acordarea primului ajutor şi evacuarea unei tinere dintr-o zonă greu accesibilă.

Tânăra de 19 ani a căzut cu ATV-ul într-o râpă de 15 metri în satul Bubeşti, comuna Arieşeni, pe un drum comunal.

„Aceasta a suferit multiple traumatisme în urma unui accident cu ATV-ul, răsturnându-se cu acesta într-o râpă”, au transmis reprezentanţii Serviciul Public Judeţean Salvamont Salvaspo Alba.

Aceştia susţin că intervenţia a fost dificilă, deoarece în zonă ningea abundent, iar tânăra se afla la circa 15 metri sub drum pe un teren foarte înclinat. „Victima acuza dureri în zona toracelui, menţionând că în timpul căderii a fost surprinsă sub ATV”, au mai spus reprezentanţii Salvamont.

Tânără a fost izolată termic şi stabilizată, apoi a fost scoasă din râpă şi preluată de un echipaj SMURD, care a transportat-o la UPU.

La locul incidentului au intervenit şi Poliţia şi Jandarmeria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici