Tânărul care a înjunghiat o profesoară din Ploieşti a fost arestat preventiv

Tânărul de 22 de ani, care a înjunghiat o profesoară de la Liceul „Spiru Haret” din Ploieşti, a fost arestat preventiv, miercuri, fiind acuzat de tentativă de omor. Victima este internată la Terapie Intensivă, starea ei fiind stabilă.

698 afișări
Imaginea articolului Tânărul care a înjunghiat o profesoară din Ploieşti a fost arestat preventiv

Tânărul care a înjunghiat o profesoară din Ploieşti a fost arestat preventiv

Tribunalul Prahova a decis, miercuri, ca tânărul în vârstă de 22 de ani, care marţi a înjunghiat o profesoară în faţa cancelariei Liceului „Spiru Haret” să fie arestat preventiv. El este cercetat pentru tentativă de omor.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată la instanţa superioară.

Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, Florin Puşcariu, a declarat, miercuri, că profesoara de matematică a fost adusă în stare gravă, în şoc hemoragic, cu o sângerare mare. Starea dascălului este acum stabilă, fiind internat în secţia ATI.

„Este pe ATI internată. Acum este stabilă hemodinamic, conştientă, a fost detubată. În timpul operaţiei s-a constatat că lama cuţitului a afectat mai multe organe interne. A venit în stare gravă, în şoc hemoragic”, a declarat Puşcariu.

Profesoara, soţia unui judecător de la Judecătoria Ploieşti, a fost înjunghiată, marţi, la Liceul "Spiru Haret" din oraş, de către un fost elev, în vârstă de 22 de ani, care fusese exmatriculat. Tânărul a reuşit să intre în şcoală profitând de faptul că pe poarta unităţii a intrat un grup mare de elevi, iar paznicul nu l-a putut observa.

Potrivit IJJ Prahova, asupra tânărului s-au găsit un cuţit de bucătărie cu lama de 10 centimetri, un topor, un patent, o foarfecă, o sticlă în care erau cuie. Totodată, asupra tânărului a fost găsită şi o sticlă cu ţuică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici