Tânărul care a lovit intenţionat cu maşina un poliţist de la Rutieră a fost arestat

Tânărul care a lovit intenţionat cu maşina un poliţist de la Rutieră, într-o intersecţie din Sectorul 6, a fost arestat preventiv, vineri, în urma unei decizii a Tribunalului Bucureşti.

166 afișări
Imaginea articolului Tânărul care a lovit intenţionat cu maşina un poliţist de la Rutieră a fost arestat

Tânărul care a lovit intenţionat cu maşina un poliţist de la Rutieră a fost arestat (Imagine: Shutterstock)

Roberto Daniel Niculescu a fost reţinut joi, pentru tentativă de omor, de către procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, care au cerut arestarea lui preventivă, solicitarea fiind admisă de instanţă.

Decizia de arestare preventivă poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Accidentul pentru care tânărul a fost arestat a avut loc joi dimineaţă, la intersecţia străzii Orşova cu bulevardul Virtuţii. Poliţistul care dirija traficul în intersecţie i-a făcut semn să oprească şi apoi i-a cerut să prezinte documentele. După ce a constatat că în maşină miroase a alcool, poliţistul i-a cerut tânărului să coboare. Acesta a pornit însă în viteză, l-a acroşat pe poliţist cu maşina şi l-a târât pe o distanţă de zeci de metri, ulterior fiind oprit în trafic. Când a încercat să fugă cu maşina, tânărul a lovit un alt autoturism, a spus purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Andrei Codău.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta având o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul nu are permis de conducere.

În urma accidentului, agentul de poliţie a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Ancheta în acest caz a fost demarată de poliţiştii Brigăzii Rutiere, însă dosarul a fost preluat de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, după ce s-a stabilit că tânărul l-a lovit pe poliţist cu intenţie.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, că tânărul, în vârstă de 24 de ani, este un fost fotbalist care susţine că a jucat la FC Naţional şi FC Chiajna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici