Tânărul care a mers călare până la maternitatea din Iaşi a primit numeroase ajutoare. Ce a făcut cu ele: gestul său a impresionat pe toată lumea

Sergiu Ion Ciobotariu, tânărul care a mers călare până la maternitatea din Iaşi, a făcut un gest care a surprins multă lume.

7947 afișări
Imaginea articolului Tânărul care a mers călare până la maternitatea din Iaşi a primit numeroase ajutoare. Ce a făcut cu ele: gestul său a impresionat pe toată lumea
După ce imaginile cu tânărul în vârstă de 22 de ani au devenit virale, iar povestea sa a fost cunoscută de întreaga ţară, Sergiu a primit numeroase ajutoare. Oamenii au dorit să-l ajute pe tânărul tată şi i-au trimis bani şi pachete.
 
Primul impuls al lui Sergiu a fost să doneze la rândul său din bunurile primite. A împărţit alimentele primite cu o familie săracă, iar din banii primiţi a cumpărat medicamente pentru un bătrân.
 
„A venit la mine… ştiu că sunt săraci, aşa cum suntem şi noi… I-am dat câteva alimente şi pampers. Cum pot eu să nu dau când Dumnezeu mi-a dat şi mie? Nu pot să nu fiu aşa… Am mers şi cu un bătrân şi am cumpărat o reţetă de la farmacie din banii pe care eu i-am primit”, a declarat Sergiu pentru BZI.
 
Sergiu este acum tată a trei copii şi are o situaţie materială precară. Mai mulţi oameni potenţi din punct de vedere financiar, printre care şi luptătorul de K1 Cătălin Moroşanu, i-au sărit în ajutor.
 
sursa foto: Facebook Casa Share

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici