Tânărul care a murit după ce maşina în care era a intrat într-un cap de pod, era fratele solistei trupei Dj Project, Mira

Tânărul care a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce maşina în care era a intrat într-un cap de pod în comuna gorjeană Drăguţeşti, era fratele solistei trupei Dj Project, Mira, transmite corespodentul MEDIAFAX.

1967 afișări
Imaginea articolului Tânărul care a murit după ce maşina în care era a intrat într-un cap de pod, era fratele solistei trupei Dj Project, Mira

Tânărul care a murit după ce maşina în care era a intrat într-un cap de pod, era fratele solistei trupei Dj Project, Mira

Robert Cimpoieru, fratele vitreg al solistei trupei Dj Project, Mira, este tânărul de 21 de ani care a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce maşina în care se afla a intrat într-un cap de pod, în comuna Drăguţeşti, în judeţul Gorj.

Zeci de mesaje de condoleanţe au fost postate pe pagina de Facebook a lui Robert Cimpoieru şi a familiei acestuia.

”Viaţa şi sufletul meu...m-ai lăsat fără aer, mi-ai rupt inima...ştiu că tu nu ai vrut, tu nu ne lăsai niciodată pe mine şi pe Sara, mi-ai promis că vei veni să îmi cânţi cântecul...am vrut să îţi culeg o floare...şi te-ai dus la stele mami şi m-ai lăsat cu inima arsă”, a scris Aurelia Roman, mama lui Robert Cimpoieru, luni, pe contul său de Facebook.

Tatăl tânărului de 21 de ani este şi tatăl solistei trupei Dj Project, Mira.

În luna septembrie a anului trecut, artista a scăpat cu viaţă după ce s-a aflat printre victimele unui accident rutier produs pe DN7, în judeţul Vâlcea, când un TIR s-a răsturnat şi a lovit două maşini.

Accidentul din judeţul Gorj s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în comuna Drăguţeşti, unde o maşină a intrat într-un cap de pod. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, maşina era condusă de un bărbat de 22 de ani, iar Robert Cimpoieru era pasager pe scaunul din dreapta. Maşina se deplasa spre Rovinari, unde locuiau cei doi tineri, iar la un moment dat şoferul a pierdut controlul volanului, a pătruns pe sensul opus şi s-a izbit de un cap de pod.

Robert Cimpoieru a murit pe loc, iar şoferul a fost transportat în stare gravă la spital.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici