Tânărul evadat din arestul Poliţiei Sibiu, prins de poliţişti după mai bine de opt ore de căutări

Tânărul de 16 ani care a evadat din arestul Poliţiei Sibiu după ce a dislocat una dintre barele de metal de la fereastra celulei a fost prins de poliţişti, în noaptea de duminică spre luni, în municipiul Sibiu, după mai bine de opt ore de căutări.

555 afișări
Imaginea articolului Tânărul evadat din arestul Poliţiei Sibiu, prins de poliţişti după mai bine de opt ore de căutări

Tânărul evadat din arestul Poliţiei Sibiu, prins de poliţişti după mai bine de opt ore de căutări (Imagine: Shutterstock)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că tânărul de 16 ani care a evadat din arestul Poliţiei Sibiu după ce a dislocat una dintre barele de metal de la fereastra celulei a fost prins în cursul nopţii de duminică spre luni.

Acesta a fost identificat în municipiul Sibiu şi prins de lucrătorii Serviciului Investigaţii Criminale, la mai bine de opt ore de la evadarea din celulă.

Elena Welter a precizat că tânărul este încarcerat în arestul Poliţiei Sibiu şi i s-a întocmit dosar penal pentru evadare, iar ancheta internă începută pentru a verifica împrejurările în care s-a produs incidentul este în plină desfăşurare.

Tânărul de 16 ani Ionel Răzvan Stoica, domiciliat în localitatea Agîrbiciu, judeţul Sibiu, era arestat preventiv, fiind suspect de comiterea mai multor furturi, şi a evadat, duminică, din arestul Poliţiei Sibiu, după ce a dislocat o bară metalică de la fereastra celulei, fiind dat în urmărire naţională. El fusese încarcerat în 17 iunie 2015 în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Sibiu, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici