Ţara care a renunţat la purtarea măştii în aer liber. Rezidentă: „Pot să scot masca, nu-i aşa?

  • Spania a renunţat la purtarea măştii în aer liber.
  • Premierul spaniol Pedro Sanchez a anunţat ridicarea restricţiilor în urmă cu o săptămână.
  • Spania a intrat pe lista verde a ţărilor cu risc epidemiologic.
893 afișări
Imaginea articolului Ţara care a renunţat la purtarea măştii în aer liber. Rezidentă: „Pot să scot masca, nu-i aşa?

Ţara care a renunţat la purtarea măştii în aer liber. Rezidentă: „Pot să scot masca, nu-i aşa?

Spania a renunţat la purtarea măştii în aer liber. Premierul spaniol Pedro Sanchez a anunţat ridicarea restricţiilor în urmă cu o săptămână. Atât localnicii, cât şi turiştii aşteptau nerăbdători vestea.

„Da, ştiam că era ora 00:00, dar ne uitam în jur şi toată lumea purta măşti, iar apoi am văzut cum toată lumea a scos-o şi a fost foarte frumos”, a spus Zachariah, turist.

Oamenii spun că se simt în cele din urmă liberi după această perioadă dificilă.

Spania a intrat pe lista verde, iar la intrarea în ţară este obligatoriu ca turiştii să prezinte codul QR.

„Pot să scot masca, nu-i aşa? Acum suntem mai bine fără covid, el există încă, dar este totul mai relaxat. Dacă păstrăm distanţa social totul va fi bine”, a afirmat Carla Sanchez, rezidentă Madrid.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici