Ţara care cheamă 65.000 doctori şi asistenţi pensionaţi din sistemul medical să ajute în criza COVID-19

  • 15.000 de doctori şi 50.000 asistenţi medicali sunt chemaţi să ajute în combaterea crizei COVID-19
  • Aceştia o pot face voluntar, după ce Matt Hancock, Ministrul Sănătăţii, a trimis o scrisoare în care cere ajutor
  • Marea Britanie a declarat până acum peste 100 de morţi din cauza coronavirusului
3788 afișări
Imaginea articolului Ţara care cheamă 65.000 doctori şi asistenţi pensionaţi din sistemul medical să ajute în criza COVID-19

Marea Britanie cheamă 65.000 doctori şi asistenti pensionaţi din sistemul medical să ajute în criza COVID-19

Marea Britanie cheamă 65 de mii de pensionari înapoi la treabă, pe baricadele sistemului de sănătate. Sunt foşti doctori şi asistenţi medicali.
 
Circa 65.000 de oameni s-ar putea întoarce să ajute sistemul medical din Marea Britanie, dacă criza de COVID-19 va continua. Este vorba despre 15.000 doctori ieşiţi la pensie şi 50.000 asistenţi medicali. Ei au primit scrisori de la Matt Hancock, cel mai înalt demnitar din domeniul sănătăţii, privind posibilitatea de a ajuta.
 
O măsură similară a fost luată la New York, unde 1.000 de oameni au răspuns deja că vor ajuta, a anunţat un oficial american.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici