Târgovişte: Un muncitor a murit sub un mal de pământ în timp ce lucra la canalizare

Un muncitor care lucra împreună cu alţi colegi la o conductă de canalizare din Târgovişte a murit, miercuri, după ce a rămas prins sub un mal de pământ care s-a prăbuşit peste el, acoperindu-l aproape în întregime.

17 afișări
Imaginea articolului Târgovişte: Un muncitor a murit sub un mal de pământ în timp ce lucra la canalizare

Târgovişte: Un muncitor a murit sub un mal de pământ în timp ce lucra la canalizare (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, maior Eduard Ţelea, bărbatul, în vârstă de 26 de ani, a fost scos de sub malul de pământ de către pompieri.

"Am fost anunţaţi despre acest accident de muncă prin 112, iar la faţa locului s-au deplasat pompierii, care în câteva minute au reuşit să îl scoată la suprafaţă pe tânăr", a spus Ţelea.

Potrivit acestuia, muncitorul nu mai avea semne vitale şi s-a încercat fără succes resuscitarea sa, fiind declarat decesul.

La faţa locului urmează să ajungă poliţişti şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Dâmboviţa pentru a stabili cauzele producerii accidentului de muncă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici