Târgu Jiu: Fata dispărută de acasă în 11 februarie, găsită de poliţişti. Eleva nu vrea să se întoarcă acasă întrucât doreşte să se căsătorească

Eleva de 16 ani de la un liceu din Târgu Jiu, care a dispărut de la locuinţa sa în 11 februarie, a fost găsită, joi, de poliţişti pe o stradă din oraş, ea declarând că nu mai vrea să se întoarcă acasă întrucât doreşte să se căsătorească.

321 afișări
Imaginea articolului Târgu Jiu: Fata dispărută de acasă în 11 februarie, găsită de poliţişti. Eleva nu vrea să se întoarcă acasă întrucât doreşte să se căsătorească

Târgu Jiu: Fata dispărută de acasă în 11 februarie, găsită de poliţişti. Eleva nu vrea să se întoarcă acasă întrucât doreşte să se căsătorească (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Fata de 16 ani, Elena Ramona Crăsnaru, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic "Henri Coandă" din Târgu Jiu, a fost găsită de poliţişti pe o stradă din oraş, în zona gării.

Eleva le-a declarat poliţiştilor că de când a plecat de acasă şi până în prezent a stat la o prietenă din Târgu Jiu, ea menţionând că nu vrea să se întoarcă la părinţii săi, în comuna Jupâneşti.

Eleva a solicitat ca doar mama sa să vină la sediul Poliţiei Judeţene Gorj pentru a discuta, la întâlnire prezentându-se însă şi tatăl fetei, Aurelian Crăsnaru.

"Nu vrea să mai vină acasă şi nici să discute cu mine. Eu nu i-am făcut nimic, i-am cerut doar să meargă la şcoală şi să înveţe, iar acum ea spune că vrea să se mărite. Nu ştiu cu cine umblă, cine e prietenul ei, dar dacă acesta o să semneze că îşi asumă responsabilitatea pentru ea, ea fiind minoră, eu şi soţia, ca părinţi, nu o să ne opunem", a spus tatăl fetei.

Reprezentanţii Poliţiei Gorj au spus că eleva nu a comis nicio infracţiune în perioada în care a lipsit de acasă.

Fata a fost consultată de un psiholog de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Gorj, urmând să fie internată într-un centru de îngrijire minori din Târgu Jiu.

Adolescenta a mai fost internată în centrul respectiv în luna ianuarie, când, de asemenea, a dispărut de acasă timp de două zile, ea declarându-le ulterior poliţiştilor şi părinţilor că a fost la o prietenă.

Eleva de 16 ani care a dispărut de la locuinţa sa din localitatea Jupâneşti în 11 februarie, părinţii adolescentei declarând că aceasta este "un copil bun", care învăţa şi nu lipsea de la şcoală.

Diriginta elevei, Elisabeta Drăgoi, declara că adolescenta învăţa foarte bine şi avea absenţe puţine.

"Ea nu a mai venit la şcoală de marţea trecută, de la reluarea orelor după vacanţa dintre semestre. Eu l-am sunat pe tatăl ei atunci, mi-a spus că ea a plecat de acasă, că şi-a luat buletinul şi cardul pe care primea bursa socială de 180 de lei şi nu a mai dat niciun semn de viaţă. De atunci nimeni nu mai ştie nimic despre ea", afirma pentru corespondentul MEDIAFAX diriginta Elisabeta Drăgoi de la Colegiul Tehnic "Henri Coandă" din Târgu Jiu.

Tatăl fetei, Aurelian Crăsnaru, spunea că nu a anunţat Poliţia despre dispariţia fiicei sale abia luni, întrucât în luna ianuarie aceasta a mai plecat de acasă, timp de două zile, fiind găsită de poliţişti în municipiul Târgu Jiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici