Târgu Jiu: Un număr de 16 cupluri de tineri s-au căsătorit în noaptea de Revelion la Poarta Sărutului

Un număr de 16 cupluri de tineri îndrăgostiţi s-au căsătorit în noaptea de Revelion la Poarta Sărutului, în cadrul unei ceremonii oficiate de primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru.

191 afișări
Imaginea articolului Târgu Jiu: Un număr de 16 cupluri de tineri s-au căsătorit în noaptea de Revelion la Poarta Sărutului

Târgu Jiu: Un număr de 16 cupluri de tineri s-au căsătorit în noaptea de Revelion la Poarta Sărutului (Imagine: Publimedia)

Căsătoriile au fost oficiate la câteva minute după focul de artificii de la miezul nopţii, câteva sute de persoane asistând la ceremonia care a avut loc la opera realizată de Constantin Brâncuşi.

Cuplurile care au spus DA în faţa ofiţerului de stare civilă provin din diferite localităţi ale ţării, aceştia înscriindu-se la Primărie încă de la începutul lunii decembrie, când au achitat şi o taxă de 400 de lei, municipalitatea oferindu-le, în schimb, pe lângă actele de căsătorie, şi un tort şi o sticlă de şampanie.

„Suntem din Alexandria, judeţul Teleorman, şi am dorit să fim aici, la Poarta Sărutului. Eu am fost cu ideea ca într-o noapte specială să vin aici pentru o persoană specială. Eu sunt o jumătate, ea este o jumătate şi, astfel, împreună formăm acel cerc se simbolizează sărutului de pe opera lui Brâncuşi”, a precizat pentru corespondentul MEDIAFAX Paul Marinescu, unul dintre mirii prezenţi în noaptea de Revelion la Târgu Jiu.

Primarul Florin Cârciumaru a menţionat că până acum, de-a lungul anilor, a oficiat peste 180 de astfel de căsătorii şi niciun cuplu nu a divorţat, lucru care le dă încredere şi celorlalţi tineri care vor să vină aici pentru a-şi uni destinele.

„Cred că este un loc plin cu noroc pentru cei care fac un astfel de pas în viaţa lor, indiferent din oraşul din care vin la Târgu Jiu pentru a-şi uni destinele. Când dragostea e mare nu contează distanţa pe care o parcurgi ca să te căsătoreşti şi cred că este un eveniment unic în viaţa dumnealor de a se căsători aici, la Poarta Sărutului, într-o noapte atât de deosebită”, a declarat Florin Cârciumaru.

Următoarele căsătorii pe care primarul le va oficia la Poarta Sărutului vor fi de Ziua Îndrăgostiţilor, dacă vor exista cupluri interesate de acest lucru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici