Târgul de Mărţişor de la Muzeul Ţăranului începe începe în 26 februarie

Muzeul Naţional al Ţăranului Român organizează în perioada 26 februarie – 1 Martie un Târgul de Mărţişor, eveniment care reuneşte meşteri care au o ofertă variată: obiecte handmade, produse tradiţionale româneşti şi ceaiuri autohtone, anunţă organizatorii.

408 afișări
Imaginea articolului Târgul de Mărţişor de la Muzeul Ţăranului începe începe în 26 februarie

Târgul de Mărţişor de la MŢR începe începe în 26 februarie (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Arhiva Mediafax Foto)

Târgul Mărţişorului de la MNŢR este deschis cinci zile şi este organizat în curtea interioară a muzeului, în intervalul orar 10.00 – 18.00. La eveniment vor participa artişti, designeri, arhitecţi şi meşteşugari care vin cu o ofertă variată: accesorii handmade, mărţişoare inedite şi preparate tradiţionale româneşti.

Alături de participanţii invitaţi la târg se numără, ca în fiecare an, şi şcoli, fundaţii, asociaţii, organizaţii care desfăşoară acţiuni cu caracter umanitar pentru copii cu dizabilităţi şi sprijin pentru categoriile defavorizate, toţi aceştia fiind invitaţi din oficiu, fără selecţie.

Devenită accesoriu tradiţional al Târgului Mărţişorului, oferta gastronomică vine cu produse ce sunt mai aproape de conceptul de bucătărie naturală, chiar dacă zona reprezentată este rurală sau urbană: turtă dulce, prăjiturele de casă, cozonaci şi alte produse de patiserie – Bucovina, Alexandria, Baia Mare şi Buzău, miere, dulceţuri – Ilfov, ceaiuri şi plante de leac din Dâmboviţa.

Preţul unui bilet întreg de intrare este 4 lei, iar pentru un bilet redus vizitatorii trebuie să plătească 2 lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici