Tăriceanu, alături de Jackie Stewart, la Marele Premiu de Formula 1 de la Monza

Călin Popescu Tăriceanu a fost prezent duminică, la Monza, acolo unde a avut loc Marele Premiu de Formula 1 al Italiei 2018, o fotografie surprinsă la faţa locului arătându-l alături de Jackie Stewart, fost campion mondial în anii '70.

2620 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu, alături de Jackie Stewart, la Marele Premiu de Formula 1 de la Monza

Tăriceanu, alături de Jackie Stewart, la Marele Premiu de Formula 1 de la Monza

"Alături de Sir Jackie Stewart, unul dintre cei mai mari piloţi de Formula 1, triplu campion, la Marele Premiu al Italiei desfăşurat astăzi pe circuitul de la Monza", scrie Călin Popescu Tăriceanu, pe Facebook.

Jackie Stewart este un fost pilot de Formula 1, campion mondial în 1969, 1971 şi 1973.

Duminică a avut loc marele premiu de Formula 1 al Italiei 2018.

Anterior, Călin Popescu Tăriceanu a fost prezent la meciul dintre AC Milan şi AS Roma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici