Tăriceanu, după focul de artificii de pe Centura A0: Orban, prenumele tău este „Ridicol”

  • Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, l-a criticiat, marţi, pe premierul Ludovic Orban, după ce şantierul de la Centura A0 a Capitalei a fost inaugurat cu artificii
  • Şantierul de la Centura A0 a Capitalei a fost inaugurat marţi cu artificii tricolore în prezenţa lui Orban.
793 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu, după focul de artificii de pe Centura A0: Orban, prenumele tău este „Ridicol”

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, l-a criticiat, marţi, pe premierul Ludovic Orban, după ce şantierul de la Centura A0 a Capitalei a fost inaugurat cu artificii: „Pentru un ciot de şantier tragi artificii şi tai panglici de lungime mai mare decât şoseaua? Orban, numele tău e <Ridicol>”.

„Orban, prenumele tău este <Ridicol>! Pentru un ciot de şantier de pe Centura Capitalei de doar 2 kilometri tragi artificii şi tai panglici de lungime mai mare decât şoseaua? Sper că îţi dai seama că artificiile şi panglicile au costat mai mult decât cei 2 kilometri de centură. Dar propaganda nu are limită de preţ, nu? Asta e tot ce poţi tu şi guvernul tău de hoţi şi de incompetenţi. E timpul să plecaţi acasă”, a scris pe pagina sa de Facebook Călin Popescu Tăriceanu.

Şantierul de la Centura A0 a Capitalei a fost inaugurat marţi cu artificii tricolore în prezenţa lui Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici