TAROM a introdus zboruri de la Bucureşti către Roma şi Milano. Cât costă biletele şi cine poate să le cumpere

TAROM a anunţat sâmbătă că introduce, pe 26 mai, zboruri de la Bucureşti spre Roma şi Milano şi retur. Pot călători doar cetăţenii străini şi cetăţenii români care respectă condiţiile impuse prin instituirea stării de alertă.

29674 afișări
Imaginea articolului TAROM a introdus zboruri de la Bucureşti către Roma şi Milano. Cât costă biletele şi cine poate să le cumpere

TAROM a introdus zboruri de la Bucureşti către Roma şi Milano. Cât costă biletele şi cine poate să le cumpere

„La solicitarea dumneavoastră, am introdus următoarele zboruri spre şi dinspre ITALIA cu data de călătorie 26 mai 2020:

  • Bucureşti - Roma - Bucureşti, tarif 208 euro, cu bagaj de mână de 10 kg şi bagaj de cală de 30 kg incluse;
  • Bucureşti - Milano - Bucureşti, cu tarif de 200 euro, cu bagaj de mână de 10 kg şi bagaj de cală de 23 kg incluse”, se arată în postarea TAROM.

Doar cetăţenii străini şi cetăţenii români care respectă condiţiile impuse de legea 394/2020 (n.r. - HG privind starea de alertă) pot călători. Check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport”, se mai arată în postarea TAROM.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici