Tarom: Cursele Bucureşti-Munchen şi Bucureşti-Bruxelles, întârzieri din cauza unor verificări tehnice

Compania Tarom a anunţat duminică întârzieri pe cursele Bucureşti-Bruxelles şi Bucureşti-Munchen, motivând necesitatea unor verificări tehnice suplimentare necesare înaintea decolării.

821 afișări
Imaginea articolului Tarom: Cursele Bucureşti-Munchen şi Bucureşti-Bruxelles, întârzieri din cauza unor verificări tehnice

Tarom: Cursele Bucureşti-Munchen şi Bucureşti-Bruxelles, întârzieri din cauza unor verificări tehnice

Astfel, potrivit Tarom, cursa ROT 373 Bucureşti-Bruxelles, cu plecarea programată pentru ora 17.20 „se estimează a avea o întârziere de aproximativ patru ore şi jumătate”. Iar cursa ROT 311 Bucureşti-Munchen, cu plecarea programată pentru ora 17.55, „se estimează a avea o întârziere de aproximativ trei ore şi jumătate”.

Reprezentanţii Tarom au precizat, pentru Mediafax, că aceste întârzieri au loc pe fondul unor verificări tehnice suplimentare necesare înaintea decolărilor, garantând însă că aeronavele vor decola.

În această perioadă, pasagerilor li se asigură asistenţa la sol conform Regulamentului EC 261/2004. „Tarom a luat toate măsurile necesare pentru operare, astfel încât pasagerii să ajungă la destinaţie”, precizează compania aeriană.

Tarom le mulţumeşte pentru înţelegere pasagerilor şi celorlalte persoane afetate de întârzieri, reamintind că „prioritatea companiei este de a oferi călătorii sigure”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici