Tatăl copiilor agresaţi de poliţistul pedofil: Băiatul a spus că un bărbat a intrat cu ei în lift şi a pipăit-o pe sora sa

Tatăl copiilor agresaţi în lift pe 5 ianuarie 2018 de către Eugen Stan, poliţistul de la Brigada Rutieră a Capitalei, a declarat că băieţelul său, în vârstă de 9 ani, a fost cel care a dezvăluit familiei ce s-a întâmplat, precizând, totodată, că el a fost cel care a difuzat imaginile cu poliţistul.

2039 afișări
Imaginea articolului Tatăl copiilor agresaţi de poliţistul pedofil: Băiatul a spus că un bărbat a intrat cu ei în lift şi a pipăit-o pe sora sa

Tatăl copiilor agresaţi: Băiatul a spus că un bărbat a intrat cu ei în lift şi a pipăit-o pe sora sa

Bărbatul a povestit că a sunat, imediat cum a aflat ceea ce s-a întâmplat, la numărul unic de urgenţă 112.

"Am aflat de la o prietenă de-a mea prima oară. Au venit la mine să ia nişte cereale pentru că ei stăteau la ea din cauză că soţia mea era internată cu cel de-al treilea copil în spital. Şi nu am vrut să îi las singuri că eram la muncă. Apoi m-a sunat ea şi m-a întrebat dacă am trimis copiii acasă. Şi am zis că i-am trimis, iar ea a spus că nu au ajuns la ea. Şi am zis că sigur au rămas în parc şi nu au zis nimica. Asta a fost prima mea impresie. M-am uitat în parc să văd, nu erau, m-am îmbrăcat şi am zis să mă duc în parc. Apoi am fost sunat de ea şi mi-a spus că a venit Mario acasă, iar ea s-a luat de el că de ce au rămas singuri în parc şi Mario i-a spus că nu au rămas în parc, ci un domn i-a urcat la etajul 8 şi a pipăit-o pe fata mea. Când copiii au spus că nu stau la etajul 8, ci la 4, el a spus «Mai vedem»", a spus tatăl copiilor, la Antena 3.

Bărbatul a mai spus că el a fost cel care a cerut administratorului de bloc imaginile de pe camerele de supraveghere din lift, le-a filmat cu telefonul mobil şi apoi le-a distribuit pe Internet.

"Fetiţa nu ne-a putut povesti nimic, nici la ora actuală. Ne-a arătat doar unde a pupat-o", a completat tatăl minorilor.

Eugen Stan, poliţistul de la Brigada Rutieră a Capitalei, acuzat că a agresat doi copii într-un lift al unui bloc din cartierul bucureştean Drumul Taberei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dar decizia judecătorilor nu este definitivă.

Bărbatul este acuzat de trei fapte de agresiune sexuală. Este vorba despre două fapte comise la începutul acestui an, când doi minori, fraţi, au fost agresaţi în liftul unui bloc din Drumul Taberei, scenele fiind suprinse de camerele de supraveghere. O altă faptă este din 2012, când o fetiţă de 7 ani (la acel moment) a fost urmărită de bărbat în timp ce se întorcea de la şcoală şi agresată sexual.

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) a anunţat că va trimite, în şcoli, o notă prin care va cere supravegherea mai atentă a elevilor, comunicarea corectă a orarului copiilor, dar şi şedinţe cu părinţii în legătură cu siguranţa celor mici în drumul spre şcoală sau spre casă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici