Tatăl Mădălinei Manole este audiat de procurori în cazul sinuciderii artistei

Tatăl Mădălinei Manole este audiat, joi, la sediul Poliţiei Capitalei, de un procuror de la Parchetul Tribunalului Bucureşti, în cazul sinuciderii artistei, au declarat surse judiciare.

29 afișări
Imaginea articolului Tatăl Mădălinei Manole este audiat de procurori în cazul sinuciderii artistei

Tatăl Mădălinei Manole este audiat de procurori în cazul sinuciderii artistei (Imagine: Cătălin Lutu/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, avocatul părinţilor Mădălinei Manole s-a prezentat, joi dimineaţă, la Parchetul Tribunalului Bucureşti, de unde a fost trimis către sediul Poliţiei Capitalei, loc stabilit pentru audierea tatălui artistei în legătură cu circumstanţele în care fiica acestuia s-a sinucis.

Sursele citate au precizat că audierea tatălui Mădălinei Manole este singurul act procedural pentru ziua de joi, urmând ca pe viitor să fie audiată şi persoana care i-ar fi vândut prietenei Mădălinei Manole furadan, substanţa cu care artista s-a sinucis.

Părinţii Mădălinei Manole s-au adresat unui avocat şi vor să ceară custodia nepoţelului lor, dar şi casa din Otopeni în care cântăreaţa a locuit împreună cu soţul ei, Petru Mircea, informează Pro TV.

"Dânşii au spus că sunt în măsură să-şi vadă şi să-şi crească nepotul de acum încolo. Părinţii au spus foarte clar că toate bunurile, tot ce este la Mădălina, tot imperiul Mădălina Manole este făcut de ea înainte de căsătorie", a declarat Beatrice Comăniceanu, citată de Pro TV.

Decizia părinţilor Mădălinei Manole vine ca urmare a faptului că aceştia îl consideră pe soţul artistei responsabil moral pentru moartea ei. Potrivit părinţilor, faptul că Petru Mircea nu a dus-o la psiholog, în condiţiile în care Mădălina Manole era tot mai deprimată, îi determină acum să acţioneze. Ei sunt supăraţi şi pe faptul că bărbatul ar fi apelat la un presupus vraci ca să o trateze pe cântăreaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici