Tatăl unui elev din Râmnicu Vâlcea a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a agresat trei minori şi un profesor, într-un liceu

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, vineri seara, după ce, în cursul zilei, a agresat trei elevi şi un cadru didactic, în incinta unei instituţii de învăţământ din localitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1753 afișări
Imaginea articolului Tatăl unui elev din Râmnicu Vâlcea a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a agresat trei minori şi un profesor, într-un liceu

Bărbat din Râmnicu Vâlcea, reţinut după ce a agresat trei elevi şi un profesor, într-un liceu

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu, a declarat că bărbatul a intrat, vineri, fără drept, în incinta Liceului Tehnologic Oltchim, din municipiul Râmnicu Vâlcea, unde a agresat fizic trei elevi şi un cadru didactic.

Motivul pentru care bărbatul ar fi recurs la un asemenea gest îl reprezintă discuţiile contradictorii pe care fiul său, elev la liceul respectiv, le-ar fi avut cu colegii.

Bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi linişti publice.

„În baza probatoriului administrat în cauză, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, poliţiştii de ordine publică au dispus reţinerea bărbatului, pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, din cadrul lPJ Vâlcea”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici