Video Tavanul unui magazin dintr-un mall din Constanţa s-a prăbuşit. O femeie a fost rănită. FOTO, VIDEO

O tânără în vârstă de 25 de ani a fost rănită, miercuri seară, după ce tavanul unui magazin din incinta unui mall din Constanţa s-a prăbuşit, victima suferind un traumatism la un picior. Imagini surprinse după incident au fost postate, de martori, pe Facebook, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2753 afișări

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină, pentru o femeie rănită, într-un magazin dintr-un mall din oraş.

Victima, în vârstă de 25 de ani, a suferit un traumatism la un picior, fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii şi tratament.

Potrivit martorilor, incidentul s-a petrecut din senin, o bucată mare din tavan prăbuşindu-se chiar în mijlocul magazinul. Momentul a fost imortalizat de martorii aflaţi în zona magazinului, care au postat imediat şi imagini filmate în contul de Facebook.

„De câte ori trebuie să mai cadă tavanul să se ia atitudine? Oare până moare cineva?? Ruşine! În condiţiile ăstea trebuie să mergem la muncă cu vestă şi casă de protecţie!”, spune unul dintre martorii incidentului.

Deocamdată nu se cunosc cauzele care au dus la prăbuşirea acelei porţiuni din tavan. Acesta nu este, însă, primul incident de acest fel. În luna noiembrie a anului trecut, o altă porţiune din tavanul mall-ului s-a prăbuşit, de-a latul unui culoar, de data aceea însă fără ca cineva să fie rănit.

Cazul este cercetat şi de un echipaj de poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici