Taximetrist bătut, ameninţat şi înjurat de doi recidivişti, în plină zi

Un taximetrist din Alexandria a fost bătut, ameninţat şi înjurat de doi recidivişti, în plină zi, într-o zonă centrală a oraşului, pentru că nu a acceptat plata cursei „mai târziu”. Recidiviştii i-au promis taximetristului că data viitoare nu vor mai folosi pumnul, ci cuţitul.

1012 afișări
Imaginea articolului Taximetrist bătut, ameninţat şi înjurat de doi recidivişti, în plină zi

Taximetrist bătut, ameninţat şi înjurat de doi recidivişti, în plină zi

Un taximetrist din Alexandria a ajuns joi la Poliţie şi la spital, după ce a fost agresat de doi indivizi, pentru că la terminarea cursei cei doi au spus că vor plăti mai târziu, iar taximetristul nu a acceptat.

Incidentul s-a petrecut în plină zi pe o stradă centrală din Alexandria.

Ajunşi la destinaţie, indivizii au încercat să negocieze cu taximetristul plata serviciului pentru „mai târziu" şi, pentru că acesta nu a acceptat, a fost lovit cu pumnul de către unul dintre clienţi.

Speriat, taximetristul şi-a chemat colegii prin staţie, care i-au reţinut pe cei doi agresori până la sosirea echipajelor de poliţie.

„Au venit două persoane în staţia de taxi-uri de la spital, nu-i cunoşteam, am văzut că erau cam beţi, dar nu mi s-a părut chiar atât de rău. Înţeleg că sunt eliberaţi acum din puşcărie. Când am ajuns la destinaţie, s-au dat jos din maşină, am cerut să îmi plătească cursa şi au început să mă înjure. Am spus că dacă nu vor plăti cursa mă duc la Poliţie, că am bonul de la aparat. În momentul acela, unul dintre ei a venit şi m-a lovit în ochiul drept. A început apoi să mă ameninţe, să mă înjure, am dat pe staţie că am probleme, au venit câţiva colegi şi eu nu am mai stat acolo, m-am dus direct la Poliţie, că mi-a fost frică să nu dea în maşină. La Poliţie am dat declaraţie, acolo au continuat să mă înjure şi să mă ameninţe, au zis că data viitoare n-o să mai dea cu pumnul, ci vor folosi cuţitul. Din câte am înţeles de la poliţişti, sunt ieşiţi acum de la puşcărie, că sunt ieşiţi pe recursul compensatoriu. Am fost la medicina legală, apoi la urgenţe. Le-am făcut plângere şi aştept ce se va întâmpla", a declarant taximetristul agresat pentru MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Teleorman, Teodora Dragole, evenimentul este spectaculos tocmai pentru că s-a întâmplat în timpul zilei, cei doi agresori neavând nicio problemă cu faptul că se aflau într-o zonă centrală a oraşului şi puteau fi văzuţi.

„S-a întâmplat totul în timpul zilei. Un bărbat de 33 de ani s-a prezentat la Poliţia din Alexandria şi a sesizat faptul că pe fondul unor neînţelegeri pe care le-a avut cu doi clienţi ar fi fost agresat de către aceştia. Din câte am înţeles, cei doi erau recidivişti. Taximetristul s-a dus pe picioare la spital, a venit pe picioare la Poliţie", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici