Taximetrist bătut şi jefuit ca-n Vestul Sălbatic. Clienţii l-au ameninţat cu un pistol şi i-au furat maşina

Un taximetrist din Galaţi a ajuns la spital după ce a fost bătut de trei clienţi. În timpul altercaţiei, aceştia l-au ameninţat pe şofer cu un pistol şi i-au furat maşina.

2445 afișări
Imaginea articolului Taximetrist bătut şi jefuit ca-n Vestul Sălbatic. Clienţii l-au ameninţat cu un pistol şi i-au furat maşina

Taximetrist bătut şi jefuit ca-n Vestul Sălbatic. Clienţii l-au ameninţat cu un pistol şi i-au furat maşina

Incidentul a avut loc luni pe şoseaua dintre Galaţi şi Brăila.

Surse din rândul anchetatorilor spun că trei clienţi s-au urcat în maşina aflată într-o staţie de taxi din oraşul Galaţi şi au cerut să fie duşi la o bază de agrement. Pe drum, unul dintre aceştia a scos un pistol şi i-a cerut şoferului să oprească şi să iasă din maşină, iar în altercaţia creată taximetristul a fost lovit şi s-a ales cu o fractură la picior.

Clienţii au furat maşina, care a fost găsită câteva ore mai târziu în oraşul Brăila.

Taximetristul a fost transportat la spital, fiind în afara oricărui pericol.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi îi caută pe autorii jafului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici