Taximetrist dat dispărut, găsit mort în maşina sa

Un taximetrist în vârstă de aproximativ 50 de ani, dat dispărut de Poliţia Sibiu, a fost găsit mort, sâmbătă dimineaţă, în maşina sa, la limita dintre judeţele Sibiu şi Braşov.

1367 afișări
Imaginea articolului Taximetrist dat dispărut, găsit mort în maşina sa

Taximetrist dat dispărut, găsit mort în maşina sa (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, poliţiştii din Sibiu au fost sesizaţi, vineri, despre dispariţia unui taximetrist.

"Urmare a acestei sesizări, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu a declanşat procedurile prevăzute de lege pentru astfel de situaţii şi a transmis datele de identificare ale persoanei dispărute şi a autoturismului tuturor inspectoratelor de poliţie din ţară", se aarată în comunicat.

În urma activităţiilor de verificare desfăşurate în acest caz de către politiştii de la IPJ Braşov, la limita dintre judeţele Braşov şi Sibiu a fost găsit autoturismul taximetristului dat dispărut.

În autoturism se afla taximetristul, care era mort.

"În cauză s-au declanşat activităţi investigative şi de cercetare, în echipe formate din poliţişti de la IPJ Sibiu şi IPJ Braşov, sub conducerea directă a procurorilor din cadrul Parchetelor Tribunalelor Sibiu şi Brasov. Rezultatul anchetei va fi comunicat ulterior pentru informarea corectă a opiniei publice", se mai arată în comunicatul Poliţiei Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici