Taximetrist găsit mort în maşină, pe un câmp de la marginea Capitalei. Cauza probabilă a decesului - o supradoză

Un taximetrist a fost găsit mort în maşină, pe un câmp de la marginea Capitalei, din primele informaţii rezultând că acesta a decedat în urma unei supradoze, au declarat vineri, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

381 afișări
Imaginea articolului Taximetrist găsit mort în maşină, pe un câmp de la marginea Capitalei. Cauza probabilă a decesului - o supradoză

Taximetrist găsit mort în maşină, pe un câmp de la marginea Capitalei. Cauza probabilă a decesului - o supradoză (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, bărbatul avea 32 de ani şi era şofer la o firmă de taximetrie, acesta fiind găsit vineri dimineaţă, în jurul orei 05.00, în maşină, la graniţa Sectorului 5 al Capitalei cu judeţul Ilfov.

Bărbatul nu avea urme de violenţă pe corp, iar din primele informaţii rezultă că ar fi murit din cauza unei supradoze, lângă acesta fiind găsită o seringă.

Trupul bărbatului a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, în urma căreia se va stabili cauza exactă a morţii.

Şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, Constantin Bujor, a declarat, pentru MEDIAFAX, că ITM a fost solicitat să facă o cercetare în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici