Taximetriştii din zona a cinci aeroporturi, din Bucureşti şi din ţară, verificaţi de poliţişti.

Poliţiştii au făcut controale în zona a cinci aeroporturi din ţară, pentru verificarea activităţii de taximetrie, fiind aplicate peste 60 de sancţiuni contravenţionale.

521 afișări
Imaginea articolului Taximetriştii din zona a cinci aeroporturi, din Bucureşti şi din ţară, verificaţi de poliţişti.

Taximetriştii din zona a cinci aeroporturi, din Bucureşti şi din ţară, verificaţi de poliţişti.

Poliţiştii, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei de Poliţie Transporturi şi a Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au făcut verificări pe 23 martie în zona Aeroporturilor Internaţionale Henri Coandă Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Bacău.

Au fost vizate persoanele care practică ilegal activitatea de taximetrie şi cei care, deşi sunt autorizaţi, nu respectă regulile de tarifare sau calitatea serviciilor.

Astfel, poliţiştii au verificat peste 160 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate, au fost aplicate 62 de sancţiuni contravenţionale şi a fost reţinut un permis de conducere.

Pentru defecţiuni tehnice sau dotări suplimentare nepermise de lege, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici