solidaritate  Video Taximetristul care le aduce medicilor un strop de bucurie. Povestea din spatele asociaţiei „Taxiul cu bomboane”

  • Cristian Roman este taximetristul care le aduce medicilor un strop de bucurie
  • Asociaţia „Taxiul cu bomboane” îi ajută pe medicii din prima linie a luptei cu coronavirusul
  • Flori, fursecuri, jucării şi lapte praf ajung la spitalele de pediatrie. Şi tu poţi ajuta „Taxiul cu bomboane”, cu un SMS cu textul „zâmbet” la 8835
683 afișări

Reporter: Aşa transmiteţi bucurie?

Taximetrist: Da. Ăsta este momentul de bucurie pe care îl transmitem.

Parcă altfel primeşti un ajutor care îţi e oferit cu zâmbetul pe buze. Aşa ştii sigur că vine din suflet.

Cristian Roman a înţeles asta şi încearcă să le aducă medicilor şi copiilor porţia zilnică de veselie. Încarcă maşina cu prăjituri şi cafea, dar mai ales cu dragoste, şi porneşte spre spitalele de pediatrie.

Flori, fursescuri, cafea, dragoste, atenţie, stropi de bucurie, scrisori de dragoste, de simpatie, scrisori de încurajare, jucării, lapte praf, sucuri. Am avut măşti, şi acum am câteva măşti, spirt, spirt sanitar, fiecare cu ce a putut".

Nu există program de lucru. Donaţiile ajung la toţi cei care au nevoie de ele, CÂND au nevoie de ele – la medicii şi copiii din spitalele de pediatrie, dar şi în adăposturi.

Sunt companii care se implică, sunt oameni care se implică, dar de data asta, nu prea putem să ne bazăm doar pe ce ne trimit oamenii, pentru că nevoile sunt mari Avem nevoie de apă, de pamperşi, de absorbante, de lapte praf.

Asociaţia „Taxiul cu bomboane” pleacă zilnic în cursa solidarităţii. „Clienţii” sunt medicii din prima linie, care au nevoie din când în când de un motiv să zâmbească.  

Şi tu poţi ajuta, printr-un SMS cu textul „zâmbet” la 8835.

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici