Te salută din aer şi le mulţumesc cu flori celor din linia întâi. Din elicoptere au fost aruncate sute de trandafiri peste Spitalul Judeţean Suceava

  • Sunt mereu pregătiţi să ridice elicopterele de la sol, pentru orice misiune
  • Şoimii Moldovei au ales ca anul acesta să vină ei să te salute, să îţi amintească că sunt oricând, aici, alături de tine
  • Pentru cei în halate albe, din elicopterele Puma Socat ale Bazei 95 au fost aruncate sute de trandafiri peste Spitalul Judeţean Suceava
770 afișări
Dacă eşti pasionat de aviaţie sau pur şi simplu îţi place să vezi un show aerian, în acest sfârşit de săptămână ai fi fost în Bacău, la cel mai mare miting de aviaţie din Moldova. Însă măsurile impuse de starea de alertă au făcut ca evenimentul să fie anulat. Tu însă, poţi să vezi elicopterele trecând pe desupra ta, amintindu-ţi că sunt mereu aici, pentru siguranţa ta.  Au decis să te salute la tine acasă, iar pentru cei în halatele albe de la Spitalul Judeţean Suceava au aruncat sute de trandafiri din elicopter. 
 
Iubeşte să zboare şi oricând s-ar urca la manşă pentru o misiune. Aurel Danţis este unul dintre piloţii Escadrilei de elicoptere a Bazei 95 Aeriene Bacău şi a decolat într-o misiune specială. 
 
”Dacă v-am obişnuit cu evenimentul porţilor deschise la Baza 95 Aeriană unde zeci de mii de oameni au fost prezenţi aici, datorită măsurilor impuse de autorităţi, vă rugăm!  Să păstraţi distanţa socială, să evitaţi locurile aglomerate şi să fiţi pregătiţi că venim noi la voi”, a declarat lt. Aurel Danţiş, pilot şef, Escardila 952, Baza 95 Aeriană Bacău.
 
”Apărarea patriei nu se opreşte, indiferent de ce se întâmplă. Trebuie să gândească că cineva e sus, îi apără şi îi ocroteşte. La asta trebuie să se gândească orice locuitor al Moldovei, orice locuitor al României. Atâta timp cât vezi deasupra un elicopter sau o formaţie de elicoptere sau o formaţie de avioane să ne gândim că tot timpul ne veghează, noi îi veghem şi îi apărăm”, a declarat Iulian Manole, maistru militar principal.
 
”Noi ca miliari  ştim ce înseamnă să fii de fapt în linia întâi şi atunci nu putem să nu apreciem şi să respectăm oamenii în halate albe, care luptă şi au grijă de cei bolnavi”, a declarat Leonard Baraboi, general de flotilă aeriană şi comandatul Bazei 95 Aeriană Bacău.
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici