FOTO Ţeavă de gaze, ruptă de o maşină care a izbit violent un bloc din Giurgiu. Pompierii au evacuat persoanele din imobil

  • O maşină a rupt ţeava de gaze a unui bloc din oraşul Giurgiu.
  • Şoferul a pierdut controlul volanului.
  • Pompierii au evacuat persoanele din imobil deoarece mirosea a gaz.
527 afișări
Imaginea articolului FOTO Ţeavă de gaze, ruptă de o maşină care a izbit violent un bloc din Giurgiu. Pompierii au evacuat persoanele din imobil

Accidentul s-a produs duminică într-un cartier din oraşul Giurgiu. Un şofer a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a lovit violent de un bloc, distrugând ţeava de gaze. Pompierii au fost nevoiţi să-i evacueaze pe cei care locuiau în scara învecinată.

„În această după-amiază pompierii au intervenit pe strada Negru Vodă din municipiul Giurgiu, acolo unde un autoturism a părăsit partea carosabilă, a intrat în scara unui bloc şi a avariat conducta de gaze. Deoarece în zonă se simţea un miros puternic de gaz, echipajele de pompieri au asigurat perimetrul şi au evacuat cinci persoane care locuiau pe scara respectivă, ceilalţi locatari ieşind singuri în momentul în care au auzit impactul”, au anunţat reprezentanţii ISU Giurgiu.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o unitate de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Pentru a repara ţeava de gaze, la faţa locului intervin echipaje de la societatea de furnizare a gazelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici