Telecabina de la Bâlea Lac, oprită din cauza vântului puternic

Telecabina de la Bâlea Lac a fost oprită, sâmbătă, din cauza vântului puternic, meteorologii avertizând că intensificările vântului vor atinge şi depăşi la munte 90 de kilometri la oră.

214 afișări
Imaginea articolului Telecabina de la Bâlea Lac, oprită din cauza vântului puternic

Telecabina de la Bâlea Lac, oprită din cauza vântului puternic (Imagine: Lucian Muntean/Mediafax Foto)

Administratorul telecabinei de la Bâlea Lac, Leo Kilngeis, a declarat corespondentului MEDIAFAX că telecabina este oprită deoarece vântul bate puternic atât la înălţime, la Bâlea Lac, cât şi la Bâlea Cascadă.

"Acum este oprită telecabina. Astăzi (sâmbătă - n.r.) nici nu cred că am făcut vreun drum. Bate vântul foarte tare, atât la Bâlea Lac, cât şi jos, la Bâlea Cascadă. Nici clienţi nu prea sunt. Cei care sunt fac coborârea cu maşina, pentru că drumul este bun", a spus Leo Klingeis.

Potrivit unei avertizări transmise, sâmbătă, de Centrul Meteorologic Transilvania Sud Sibiu, "intensificările vântului vor atinge şi depăşi la munte 90 de kilometri pe oră".

Meteorologii au avertizat că în 20 de judeţe ale ţării va fi vânt puternic, care va atinge la rafală viteze de 70-80 de kilometri pe oră şi izolat 90 de kilometri pe oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici