Telekom dezminte zvonurile: Informaţiile legate de vânzarea companiei sunt speculaţii

Telekom Romania caracterizează drept speculaţii informaţiile apărute în media legate de o vânzare a companiei, conducerea refuzând să le comenteze.

3628 afișări
Imaginea articolului Telekom dezminte zvonurile: Informaţiile legate de vânzarea companiei sunt speculaţii

Telekom dezminte zvonurile: Informaţiile legate de vânzarea companiei sunt speculaţii

“Conform politicii noastre, nu comentam pe marginea speculaţiilor”, este declaraţia oficială din partea grupului.

În media au apărut informaţii legate de vânzarea operaţiunilor Telekom. Informaţii legate de negocieri privind preluarea Telekom au mai apărut în ianuarie, când omul de afaceri Spas Roussev, proprietarul BTC, cea mai mare companie de telecomunicaţii din Bulgaria, a anunţat că negociază cu Deutsche Telekom achiziţia operatorului român Telekom. La acel moment Spas Roussev finalizase achiziţia operaţiunilor din Albania ale Deutsche Telekom pentru 50 de milioane de euro, împreună cu omul de afaceri bulgar de origine albaneză Elvin Guri.

“Achiziţia Telekom Albania este primul pas al încercării de a consolida piaţa de telecomunicaţii din Balcani. Negocierile cu Deutsche Telekom continuă pentru operaţiunile lor din România, unde, datorită dimensiunii tranzacţiei, sunt implicat alături de un partener, iar într-o etapă ulterioră vor fi discuţii şi pentru Macedonia”, a declarat Roussev în presa bulgară.

Publicaţia bulgară Capital comenta că omul de afaceri are nevoie de un partener puternic şi solvabil, având în vedere dimensiunea operaţiunilor Telekom din România, cu o cifră de afaceri de 972 de milioane de euro pe an şi un profit operaţional de 166 milioane de euro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici