Temperaturi mai mari decât este normal pentru această perioadă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Vremea va continua să se încălzească în cea mai mare parte a ţării şi va fi caldă pentru acestă dată, chiar deosebit de caldă la deal şi la munte. Cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare în regiunile sudice, iar în restul teritoriului va fi temporar noros.

3484 afișări
Imaginea articolului Temperaturi mai mari decât este normal pentru această perioadă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Temperaturi mai mari decât este normal pentru această perioadă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri (Imagine: Alex Chiţu/Mediafax Foto)

Mai ales spre seară şi noaptea va ploua slab şi izolat în nord, centru şi est, iar în Carpaţii Orientali, pe arii restrânse, se vor semnala preciipitaţii mixte. În zonele joase, cu precădere din vestul şi centrul ţării, îndeosebi dimineaţa şi noaptea, se va semnala nebulozitate joasă sau ceaţă, izolat persistentă şi asociată cu burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, dar trecător şi în sud-vestul şi nord-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 grade în zonele cu ceaţă persistentă şi 17 grade în dealurile subcarpatice din sud, iar cele minime se vor situa, în general, între 0 şi 4 grade.

ÎN ŢARĂ

Vineri, valorile termice vor marca o scădere uşoară faţă de ziua anterioară în majoritatea zonelor, dar se vor menţine în general mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări şi vor cădea precipitaţii local în nord-vest, nord, centru şi est şi izolat în rest. Acestea vor fi ploi, dar la munte vor predomina ninsorile, ce îşi vor face apariţia trecător şi în Maramureş, Transilvania şi în Subcarpaţii Moldovei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 13 grade, iar cele minime între -6 şi 3 grade. În zonele joase de relief, pe arii restrânse va mai fi ceaţă.

LA BUCUREŞTI

Joi, vremea va fi caldă pentru acestă dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, iar dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 1...2 grade.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici