Temperaturile vor fi normale pentru această perioadă. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

Valorile termice se vor situa in jurul mediilor climatologice specifice acestei perioade, in cea mai mare parte a tării, informează ANM.

1875 afișări
Imaginea articolului Temperaturile vor fi normale pentru această perioadă. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

Temperaturile vor fi normale pentru această perioadă. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

LUNI

ÎN ŢARĂ

Cerul va fi temporar noros si mai ales pe parcursul zilei vor fi averse si descărcări electrice in regiunile sudice, sud-estice, in zonele de deal si montane si pe arii restranse in restul teritoriului.  Izolat, cantitătile de apă vor depăsi 15 l/mp, iar in sud-vest vor fi conditii de grindină. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificări temporare in prima jumătate a intervalului, indeosebi in regiunile estice si la munte, unde, pe arii restranse, la rafală, se vor depăsi viteze de 45...50 km/h. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 grade in nordul litoralului si 28 de grade in sud-vestul tării, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 4 si 14 grade. 

LA BUCUREŞTI:

Cerul va fi temporar noros, iar in cursul zilei vor fi averse, posibil insotite de descărcări electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi de 22...23 de grade, iar cea minimă de 11...12 grade, usor mai scăzută in zona preorăsenească.

 

 

MARŢI

ÎN ŢARĂ

In regiunile vestice, la deal si la munte vremea va fi in general instabilă si se va manifesta prin innorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vantului. Pe arii restranse vor fi posibile cantităti mai importante de apă si căderi de grindină. In restul teritoriului cerul va fi variabil si manifestări specifice instabilitătii atmosferice vor fi izolat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 si 27 de grade, iar cele minime intre 4 si 14 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici